Stoiximan Super League

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Με αλλαγές και βασικό τον Ζίνι

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Αγρίνιο και αναζητά τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό με σκοπό να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ματίας Αλμέιδα, ελέω και των αρκετών απουσιών που έχει να αντιμετωπίσει, προχωρά σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση και με το περασμένο ματς με τον Άγιαξ, δίνοντας μεταξύ άλλων φανέλα βασικού στον Ζίνι.

Ο Αθανασιάδης βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και οι Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι στην άμυνα. Ο Σιμάνσκι «εξάρι», με τους Γκατσίνοβιτς, Ελίασον στα πλάγια και τον Μάνταλο σε ρόλο οκταροδεκαριού. Ο Ζίνι θα πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία στο δίδυμο της επίθεσης.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμείδα): Αθανασιάδης - Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Μάνταλος – Ζίνι, Λιβάι Γκαρσία.

Στον πάγκο για τους κιτρινόμαυρους οι Θεοχάρης, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ.



H ενδεκάδα του Παναιτωλικού όπως την επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης: Καπίνο – Οικονόμου, Μπρούνο Ντουάρτε, Μλάντεν – Λιάβας, Μπαλντασάρα, Τορεχόν, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης – Φρεντ Ντουάρτε, Ζοάο Πέδρο.

Στον πάγκο των γηπεδούχων οι Γκρατερόλ, Μαλής, Μαυρίας, Ξενιτίδης, Τσιγγάρας, Καρέλης, Βοΐλης, Μπουζούκης, Μπελεβώνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x