Stoiximan Super League

Ίδιο σχήμα, άλλα πρόσωπα

Σχήμα με τον Ανάκογλου «δεκάρι» και τους Γκερέιρο-Βλάχο στις πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής δοκίμασε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Έβαλντ Λίνεν.

Στο σχήμα φαίνεται πως έχει καταλήξει, αλλά στα πρόσωπα συνεχίζει τις δοκιμές ο Έβαλντ Λίνεν εν όψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα την προσεχή Δευτέρα.

Ο Γερμανός προπονητής δοκίμασε το 4-2-3-1 και πάλι, αλλά διαφορετικές επιλογές ποδοσφαιριστών. Ο Ανάκογλου αγωνίστηκε σε θέση επιτελικού μέσου, έχοντας τον Γκερέιρο αριστερά και δεξιά τον Βλάχο, που μέχρι τώρα αγωνιζόταν ως δεξί μπακ. Παρτενέρ του Μητρόπουλου στα αμυντικά χαφ ήταν και πάλι ο Φέτσης, που δείχνει να έχει προβάδισμα έναντι του Ρίκκα. Στην άμυνα χρησιμοποιήθηκαν οι Κουτρουμπής και Τσούπρος σαν στόπερ, με τον Τσουκαλά δεξιά και τον Τσουμάγκα αριστερά, μέχρι να αποχωρήσει με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Αν δεν τα καταφέρει ο Τσουμάγκας και ελλείψει εναλλακτικής λύσης για τη θέση του αριστερού μπακ, εκεί πιθανώς να αγωνιστεί ένας εκ των Βλάχου ή Τσουκαλά. Δεδομένες είναι οι απουσίες των τιμωρημένων Κορδέρο, Φούντα, Κατίδη και Αρκούδα, του τραυματία Γιάγκο, αλλά και του Παυλή που θα παίξει με την ομάδα Νέων για να βρει ρυθμό μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x