Stoiximan Super League

Ίωση ο Αποστολόπουλος

Χωρίς τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό. Θεραπεία ακολούθησαν οι Βούκιτς και Ολίσε. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κατσικάς.

Με τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο να μην συμμετέχει στη προπόνηση ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής στην οποία θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Λεβαδειακού (14/4, 19:00).

Ο μέσος του «Δικέφαλου του Βορρά» ταλαιπωρείται από ίωση με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να μην του επιτρέπει τη συμμετοχή στο σημερινό πρόγραμμα.

Στα υπόλοιπα, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, είδε τους Ολίσε και Βούκιτς να ακολουθούν θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων που έχουν, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κατσικάς.

Στην προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στην Νέα Μεσημβρία οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφιερώθηκαν σε ασκήσεις με μπάλα και στη συνέχεια σε άσκησεις για την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ τα δυο έπαιζαν διπλό στο μισό γήπεδο ενώ το τρίτο εξασκούνταν στα τελειώματα των φάσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x