Stoiximan Super League

Καλύτερα δεν γίνεται στον Ολυμπιακό

Ας δούμε την εικόνα που έβγαλε η ομάδα του λιμανιού σε αυτό το πρώτο μέρος της σεζόν, έχοντας δώσει οκτώ επίσημα παιχνίδια.

Να λοιπόν που μπήκαμε στην πρώτη διακοπή της φετινής αγωνιστικής περιόδου και στον Ολυμπιακό μπορεί να γίνει μια πρώτη αποτίμηση ενός κύκλου αγώνων.

Όπως βέβαια και στις άλλες ομάδες που συμμετείχαν στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ας δούμε όμως την εικόνα που έβγαλε η ομάδα του λιμανιού σ' αυτό το πρώτο μέρος της σεζόν, έχοντας δώσει οκτώ επίσημα παιχνίδια.

Έξι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και δύο για το πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν πρώτα απ' όλα να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο, την πρόκριση δηλαδή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, επιστρέφοντας στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κι αυτό δεν ήταν εύκολο.

Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα οι πειραιώτες ξεκίνησαν την σεζόν με δυο νίκες και ήταν πολύ σημαντικό που πήραν τους τρεις βαθμούς στην Λάρισα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει το πρώτο “ταμείο” της χρονιάς και δεν γίνεται να αισθανθεί καλύτερα.

Πιο χαρούμενος δεν γίνεται κι αυτό έχει να κάνει με πολλούς λόγους. Από την μια πλευρά η επίτευξη του μεγάλου στόχου με τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και από την άλλη το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Υπάρχει και μιαν ακόμα σημαντική παράμετρος που έχει να κάνει με το ρόστερ της ομάδας του.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού βλέπει πως έχει στην διάθεση του ένα γεμάτο ρόστερ που του δίνει την δυνατότητα πολλών επιλογών.

Βλέπει πως μπορεί να βασιστεί σε πολλούς παίκτες κι αυτό προσφέρει μια ασφάλεια στον έμπειρο τεχνικό, καθώς μιλάμε για μια χρονιά που είναι κάτι παραπάνω από απαιτητική.

Όχι μόνο γιατί οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά κι επειδή το πρωτάθλημα θα έχει περισσότερα παιχνίδια.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Μαρτίνς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που “κύλησαν” τα πράγματα για την ομάδα του, σ' αυτό το πρώτο σκέλος.

Γιατί μιλάμε για οκτώ πολύ σημαντικά παιχνίδια στα οποία ο Ολυμπιακός πήρε αυτά που ήθελε γιατί πολύ απλά είχε δουλέψει σωστά και μεθοδικά.

Μιλάμε για μια δουλειά που απέδωσε “καρπούς” και τώρα η προσπάθεια συνεχίζεται για τον Μαρτίνς και τους παίκτες του και μάλιστα με την άνεση και την ψυχολογία πως ο στόχος της παρουσίας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχει επιτευχθεί.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Μαρτίνς δεν θα μπορούσε να ζητήσει τίποτα παραπάνω από τους παίκτες του. Και ασφαλώς ο Πορτογάλος δεν γίνεται να είναι πιο χαρούμενος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x