Stoiximan Super League

Καμία αλλαγή στο… απουσιολόγιο

Με τις γνωστές απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του πρώτου αγώνα με την Καμπάλα. Κλειστά τα εκδοτήρια από σήμερα το μεσημέρι.

Χωρίς νέα προβλήματα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει του πρώτου αγώνα με την Καμπάλα, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Κότσαρης έκανε θεραπεία, ενώ οι Εσιέν, Τελάντερ και Μπούρμπος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο Κορωπί. Από εκεί και πέρα, η σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής μπάλας και σπριντ με τελειώματα.

Το Σάββατο οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έχουν ρεπό και επιστρέψουν την Κυριακή το απόγευμα (στις 18:00) για την επόμενη προπόνηση στο «Γιώργος Καλαφάτης».

Κλειστά τα εκδοτήρια μετά τις 14:00

Εν τω μεταξύ, η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως από σήμερα μέχρι και την Κυριακή θα είναι κλειστά τα εκδοτήρια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι από σήμερα στις 14:00 και όλο το Σαββατοκύριακο τα εκδοτήρια της Θύρας 3, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα είναι κλειστά.

Από τη Δευτέρα 17/8 συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των εκδοτηρίων με καθημερινό ωράριο 9:30 – 17:30, εκτός Σαββατοκύριακου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x