Stoiximan Super League

Λίλα για... αντι-Αμπέντ και διάψευση

Σε συζητήσεις με τον γνώριμό μας Άντι Λίλα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός! Οι πράσινοι μιλάνε με τον Αλβανό άσο και θα προχωρήσουν την μεταγραφή του, αν δεν... κάτσει του Αμπέντ. Διαψεύδουν στην ΠΑΕ.

Πρώτος στόχος για τα χαφ είναι ο Μεχντί Αμπέντ, αλλά ο Παναθηναϊκός... δουλεύει παράλληλα κι άλλες υποθέσεις, αν τυχόν δεν υπάρξει deal με τον Αλγερινό άσο.

Γι' αυτό, λοιπόν, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, οι πράσινοι έχουν προχωρήσει την περίπτωση του Άντι Λίλα (όπως επιβεβαιώνεται και στην πατρίδα του)!

Ο Αλβανός είναι χωρίς ομάδα -μετά το πέρασμά του απ' την Πάρμα στο περσινό δεύτερο μισό- και γνωρίζοντας τα ελληνικά... κατατόπια (απ' το απόλυτα πετυχημένο πέρασμά του στον ΠΑΣ), δεν μένει ασυγκίνητος με το να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι.

Οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας ξέρουν πολύ καλά τον παίκτη-μηχανάκι στον άξονα, έχουν έρθει σε επαφή και τον κρατούν ουσιαστικά... stand by, έως ότου ξεκαθαρίσει οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι με τον Αμπέντ.

Αυτή την περίοδο, ο Λίλα κάνει προπονήσεις με την πρωταθλήτρια Αλβανίας και φυσικά το όνομα του Παναθηναϊκού (κι ενώ έχει ακουστεί πως υπάρχει ενδιαφέρον κι απ' το Αμβούργο) τον δελεάζει!

Απ' την ΠΑΕ, πάντως, ισχυρίζονται πως δεν υπάρχουν επαφές με τον παίκτη και διαψεύδουν κατηγορηματικά το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x