Stoiximan Super League

Κάμπελ για επιθετικός;

Να χρησιμοποιήσει τον Κάμπελ ως επιθετικό εάν χρειαστεί για ένα χρονικό διάστημα είναι μια από τις σκέψεις του Μίτσελ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε στη χθεσινή προπόνηση ο Σέποβιτς δεν ανησυχούν τους υπευθύνους του Ολυμπιακού και εκτιμούν ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κατά του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο ο Μίτσελ, λόγω των πολλών τραυματισμών, έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται και άλλες λύσεις για την κορυφή της επίθεσης.

Φυσικά υπάρχει και ο Βαλντές. Ο Παραγουανός και ο Κάμπελ προέρχονται από ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ των εθνικών τους ομάδων στο οποίο μάλιστα αγωνίστηκαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έτσι είναι πιθανό ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού να επιλέξει να μην τους έχει μαζί στην 11άδα ταυτόχρονα. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ενδεχομένως να χρειαστεί μια ακόμη λύση για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού, η οποία ενδεχομένως να είναι ο Κάμπελ.

Την ίδια στιγμή ο Μίτσελ έχε «ανεβάσει» στην πρώτη ομάδα και τον Βέργο. Ο νεαρός επιθετικός, του οποίου τις ικανότητες εκτιμά ο προπονητής του Ολυμπιακού συμμετέχει στις προπονήσεις το τελευταία χρονικό διάστημα… και είναι έτοιμος αν χρειαστεί να βοηθήσει και αυτός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x