Stoiximan Super League

Κάποια στιγμή θα στραβώσει…

Την προσοχή των παικτών του ΠΑΟΚ εν όψει των δύο αγώνων που ακολουθούν με Μακάμπι και Ολυμπιακό επέστησε ο Χουμπ Στέφενς με τις χθεσινές του δηλώσεις. «Πονοκέφαλος» με Βίτορ για τον Ολλανδό.

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Χουμπ Στέφενς μετά τη χθεσινή επικράτηση (2-1) του ΠΑΟΚ στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Ο Ολλανδός τεχνικός παραδέχθηκε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν τυχερός και κατάφερε μέσω μιας στημένης φάσης – με πρωταγωνιστή τον Βούκιτς - να πάρει μία ακόμη σπουδαία νίκη.

Ο 60χρονος προπονητής, όμως, τόνισε πως δεν γίνεται η ομάδα του να είναι πάντα τυχερή, όπως συνέβη στους αγώνες με τη Σαχτιόρ και την Αλκμααρ στο Europa League, και σε ορισμένους αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο Στέφενς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και υπογράμμισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του.

Παράλληλα, αναγνώρισε πως η… μεταμόρφωση των Θεσσαλονικέων οφείλεται εν μέρει στην αλλαγή του σχήματος, λόγω της απουσίας του Τζιόλη με την προώθηση του Κατσουράνη από το κέντρο της άμυνας στη μεσαία γραμμή.

Σε κάθε περίπτωση, «τέλος καλό, όλα καλά» λένε στον ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό ματς και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στους δύο εναπομείναντες αγώνες πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων εν όψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Την Πέμπτη ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει στη Χάιφα την Μακάμπι (22:05), ένα ματς που ενδεχομένως να του δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση από την 4η αγωνιστική του Europa League, πριν το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» (19:30).

Άλλωστε, και ο Στέφενς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισε πως για εκείνον πιο σημαντικό είναι το επόμενο ακριβώς ματς της ομάδας, δηλαδή εκείνο στο Ισραήλ, και δεν τον απασχολεί τίποτα άλλο.

Εν όψει αυτής της αναμέτρησης ο Ολλανδός τεχνικός «πονοκεφαλιάζει» λόγω του τραυματισμού του Μιγκέλ Βίτορ στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Οι πρώτες εκτιμήσεις του «ασπρόμαυρου» ιατρικού επιτελείου αναφέρουν πως πρόκειται για κάκωση β' βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, στο γόνατο.

Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο τότε θα μείνει εκτός από τους επόμενους δύο αγώνες. Στη διάθεσή του, όμως, επιστρέφουν ο Τζιόλης και ο Αθανασιάδης, οι οποίοι στο χθεσινό ματς εξέτισαν τις ποινές τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x