Stoiximan Super League

Καθαρό ΑΦΜ… προσφυγές δεν φοβάται

«Ασπίδα» αποτελεί για την ΑΕΚ η απόφαση της ΕΠΟ για τα οφειλόμενα των ΠΑΕ. Πλέον, πρώην παίκτες και υπάλληλοι διεκδικούν τα χρήματά τους από φυσικά πρόσωπα των προηγούμενων διοικήσεων.

Το πιο βασικό εμπόδιο έπειτα από τη διάλυση της ΠΑΕ ξεπερνά η ΑΕΚ! Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στις 24 Ιουλίου επικύρωσε το αίτημα του Μακεδονικού και ακύρωσε απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA, που τον άφησε για δύο σεζόν εκτός πρωταθλημάτων, ύστερα από προσφυγή για την εξασφάλιση δεδουλευμένων του ποδοσφαιριστή Τσβετομίρ Τσίπεφ.

Η απόφαση αυτή αποτελεί την «ασπίδα» της ΑΕΚ - καθώς δημιουργεί δεδικασμένο - απέναντι σε πρώην ποδοσφαιριστές (Έλληνες και ξένους) και υπαλλήλους της ΠΑΕ που ενδεχομένως να διεκδικήσουν τα χρήματά τους μέσω της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ήδη… ψάχνονται

Άλλοι πριν και άλλοι αφού η ΠΑΕ μπήκε σε καθεστώς εκκαθάρισης έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους οφείλονται από την «Ένωση». Παίκτες και υπάλληλοι κινούνται, με ιδιαίτερα έντονα γοργούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες, μέσω της νομικής οδού απέναντι σε φυσικά πρόσωπα που είχαν την ευθύνη και τον έλεγχο των οικονομικών της εταιρίας, με τους Σταύρο Αδαμίδη και Ανδρέα Δημητρέλο να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Το ουσιαστικό πάντως για την ΑΕΚ, στην καινούργια σελίδα που γύρισε στην ιστορία της είναι ότι αποβάλλει από το ΑΦΜ της τον «βραχνά» της FIFA για τις αμαρτίες τον προηγούμενων διοικήσεων .

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x