Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Έχει μάθει να ζει με τις απουσίες η ΑΕΚ του Αλμέιδα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στο «περίεργο», όπως το χαρακτήρισε, σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ικανή να αντιπαρέλθει τις πολλές απουσίες στο σημερινό ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (16:00) θεωρεί την ΑΕΚ ο Κώστας Κετσετζόγλου, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα περίεργο ματς σήμερα, λόγω των απουσιών της ΑΕΚ αλλά και της μεγάλης διακοπής, στην οποία ο Ράσταβατς είχε να δουλέψει για 20 μέρες με τον Αστέρα. Ο Αστέρας είναι αξιόλογη ομάδα, πάντα δυσκολεύει την ΑΕΚ και γενικά τους μεγάλους, ενώ θεωρώ πως ο Ράσταβατς είναι καλός προπονητής», τόνισε.

«Η απουσία του Πόνσε είναι πολύ σημαντική, γιατί απόντος και του Λιβάι έχει μείνει με κλασικό φορ μόνο τον Φαν Βέερτ. Η ΑΕΚ έχει μάθει να ζει με τις απουσίες και να κερδίζει με αυτές. Ο Αλμέιδα, άλλωστε, έχει όλους τους παίκτες ενεργούς και διαθέτει έναν πάγκο που μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Υπάρχει το κακό προηγούμενο του ΟΦΗ, όπου πριν από ευρωπαϊκό ματς έκανε το χειρότερό της παιχνίδι. Αυτό δεν πρέπει να το δούμε σήμερα. Αν νικήσει, κάθε αποτέλεσμα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα είναι καλοδεχούμενο», πρόσθεσε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Ο Στάνκοβιτς θα είναι στο τέρμα. Δεξιά έχει προβάδισμα ο Ρότα για να παίξει στη Μασσαλία ο Σιντιμπέ. Αριστερά δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν θα είναι ο Χατζισαφί ή ο Μοχαμάντι. Στα στόπερ ο Βίντα θα παίξει σίγουρα και λογικά ο Κάλενς. Στο κέντρο πιστεύω θα δούμε τον Πινέδα με έναν εκ των Σιμάνσκι, Γιόνσον ή και τον Γαλανόπουλο. Το δίδυμο Μάνταλος-Αραούχο έχει πάει πολύ καλά και είναι πολύ πιθανό να το δούμε μπροστά. Δεξιά φαβορί είναι ο Ελίασον και αριστερά πιθανότατα θα δούμε τον Τσούμπερ, αλλά υπάρχει και ο Ζίνι», σημείωσε.

Τέλος, σχολίασε την μπασκετική ΑΕΚ αναφέροντας πως παίζει όμορφο μπάσκετ σε έναν τρελό ρυθμό. «Θα δούμε ωραίο μπάσκετ από έναν πολύ μεγάλο προπονητή. Υλικό υπάρχει, όπως και η διάθεση και η τεχνογνωσία. Θέλει χρόνο και αξίζει τη στήριξη του κόσμου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x