Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Καμία λογική στο κεκλεισμένων - Γιατί να τιμωρηθούν όλοι για επεισόδια που έκαναν οπαδοί του Ολυμπιακού;»

Την απορία του πώς θα λύσει το πρόβλημα της βίας μια απόφαση για κεκλεισμένων και γιατί εξισώνονται όλοι οι φίλαθλοι με αυτούς που έκαναν τα επεισόδια εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στην πιθανότατη απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλλει επ’ αόριστον διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων κεκλεισμένων των θυρών αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι δεν έχει καμία λογική -ούτε μπορεί να λύσει κάπως το πρόβλημα της βίας- το ν’ αδειάσουν τα γήπεδα και από τους φυσιολογικούς φιλάθλους πλην αυτών που κάνουν τα επεισόδια.

Αναρωτήθηκε λοιπόν γιατί να τιμωρηθούν όλες οι ομάδες για έκτροπα που (στην προκειμένη περίπτωση) τα έκαναν οπαδοί του Ολυμπιακού και στάθηκε στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο μέτρο το εισηγείται ο υπουργός που βαρύνεται με το φιάσκο του αιώνα στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, επιβεβαίωσε ότι οι Αραούχο και Γιόνσον θα είναι πιθανότατα νοκ-άουτ για το ματς με τον Άγιαξ, ενώ επανέλαβε την εκτίμηση ότι δεν πρόκειται να τεθεί (ούτε τώρα, ούτε το καλοκαίρι) θέμα Μπακασέτα για την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x