Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Ούτε σε χωριό δεν γίνεται αυτό - Το γκολ του Ολυμπιακού ξεκινά από φάουλ της ΑΕΚ που εκτέλεσε ο… Φορτούνης

Για απίθανο διαιτητικό λάθος στο γκολ με το οποίο ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για τις δηλώσεις Κούγια.

Μια φάση που αν μη τι άλλο θα ξεσηκώσει ακόμα μεγαλύτερη κουβέντα για τη διαιτησία του Ολυμπιακός-ΑΕΚ επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι το γκολ με το οποίο οι Πειραιώτες μείωσαν το σκορ ξεκίνησε από φάουλ υπέρ της «Ένωσης» στο κέντρο, το οποίο χτύπησε ο… Φορτούνης.

Επικαλέστηκε λοιπόν το σχετικό πλάνο της τηλεόρασης και υπογραμμίζοντας ότι «αυτά δεν γίνονται ούτε σε χωριό», εξέφρασε την απορία πώς δεν επενέβη το VAR.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, τόνισε ότι τη διαφορά υπέρ της ΑΕΚ την έκανε η ποιότητα (και η φοβερή δουλειά στις στατικές φάσεις), ενώ εξέφρασε την άποψη ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Μασούρα και δεν δόθηκε πέναλτι στον Ναβάρο.

Δεν παρέλειψε, δε, να σταθεί και στις δηλώσεις Κούγια μετά το ματς, τονίζοντας ότι ειπώθηκαν τρομακτικά πράγματα που υποδαυλίζουν την τοξικότητα και γι' αυτό πρέπει να επέμβει αυτεπάγγελτα ο εισαγγελέας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x