Stoiximan Super League

Κιβρακίδης:«Εάν χρειαζόταν να παίξω μπουνιές στα αποδυτήρια για να αλλάξει η κατάσταση, θα το έκανα»

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο Κυριάκος Κιβρακίδης με την εικόνα του Ατρόμητου κόντρα στον Παναθηναϊκό και διατεθειμένος να κάνει τα... πάντα για να ανατραπούν τα δεδομένα.

Τον προβληματισμό του για την εικόνα του Ατρόμητου κόντρα στον Παναθηναϊκό (και πιθανόν τη συνολική παρουσία της ομάδας) εξέφρασε ο Κυριάκος Κιβρακίδης.

Ο έμπειρος μπακ των Περιστεριωτών έδειξε πολύ στεναχωρημένος με την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας ότι δεν της αξίζει αυτή η εικόνα, ενώ έδειξε διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να αλλάξει το σκηνικό.

«Εάν χρειαζόταν να παίξω μπουνιές στα αποδυτήρια για να αλλάξω την κατάσταση θα το έκανα. Δεν μας αξίζει όλο αυτό. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Εάν είναι να σωθεί η ομάδα εγώ θα κάνω τα πάντα», ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV.

Στη συνέχεια τόνισε: «Δεν θα ασχοληθώ τόσο πολύ με την αποβολή: δεν είναι δικαιολογία αυτό. Θα πω ότι ήμασταν κακοί και θα πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα γιατί θα δυσκολευτούμε πολύ στη συνέχεια. Αν χρειαζόταν να παίξουμε - να παίξω - μπουνιές στα αποδυτήρια για να αλλάξουν τα πράγματα, θα το έκανα. Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα: είμαστε σε μια ιστορική ομάδα και δεν μας αξίζει όλο αυτό. Αν η ομάδα μου πρέπει να σωθεί θα κάνω τα πάντα για να συμβεί αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x