Stoiximan Super League

Κηφισιά-Ατρόμητος: Για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα σε… ουδέτερο έδαφος

Η Κηφισιά υποδέχεται (ως τυπικά γηπεδούχος) τον Ατρόμητο στο ΔΑΚ Λαμίας, στον αγώνα που ανοίγει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Σέντρα στις 21:00.

Το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στη Stoiximan Super League θα ψάξουν την Παρασκευή (1/9, 21:00) οι Κηφισιά και Ατρόμητος, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της.

Ένας αγώνας που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας, καθώς οι -τυπικά γηπεδούχοι- νεοφώτιστοι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακόμη την έδρα τους. Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2 HD, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Από τη μία, η Κηφισιά έχει αρχίσει με δύο εκτός έδρας ήττες, από ΠΑΣ Γιάννινα (3-0) και ΠΑΟΚ (2-1). Από την άλλη, οι Περιστεριώτες -που έχουν έναν αγώνα λιγότερο (λόγω αναβολής της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό)- την προηγούμενη αγωνιστική έχασαν 4-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστολή της Κηφισιάς τον νεαποκτηθέντα Μπιφουμά, ενώ επέστρεψε ο Κρισιούμα. Αντίθετα, εκτός βρίσκονται οι τραυματίες, Πρίτσας και Μπαρμπόσα.

Σε ό, τι αφορά τους φιλοξενούμενους -που θα έχουν κόσμο στο πλευρό τους- ο Κρις Κόλμαν δεν υπολογίζει στον Τσιντώτα, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό, στον τραυματία Κούεν, καθώς και στους μακροχρόνια απόντες, Τζοβάρα και Τζαβίδα. Αντίθετα, επιστρέφει ο Καμαρά που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής με τους Πειραιώτες λόγω του δανεισμού του.

Πιθανές συνθέσεις:

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον – Σάκιτς, Βαφέας, Μποτία, Λούμορ – Παπασάββας, Πέιος– Μασούρας, Ίλιεφ, Τεττέι – Οζέγκοβιτς.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Μαρκετζάνι – Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ – Έρλινγκμαρκ, Έντερ – Ντιρκς, Καμαρά, Ρομπάιγ - Βέργος.

Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης
Α' Βοηθός: Θεόφιλος Μωυσιάδης
Β' Bοηθός:Aντώνιος Σινιοράκης
4ος διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας
VAR: Πέτρος Τσαγκαράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x