Stoiximan Super League

Με Κλωναρίδη στο Περιστέρι η Κηφισιά

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της Κηφισιάς, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Την προετοιμασία για τον πρώτο της αγώνα στο 2024 ολοκλήρωσε η Κηφισιά, η οποία αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (04/01, 19:00) για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, μάλιστα, έχει ένα νέο πρόσωπο στην αποστολή, αφού για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αυτή ο νεοαποκτηθέντας Βίκτωρας Κλωναρίδης. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και απουσίες, αφού εκτός έμειναν ο Πάνος Πρίτσας, ο οποίος υπέστη θλάση στο τελευταίο ματς του 2023, ο Λούμορ που ταλαιπωρείται από ίωση και ο γνωστός απόντας, Σωτήρης Νίνης.

H αποστολή της Κηφισιάς: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Αλμπέρτο Μποτία, Λοΐκ Λαντρ, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Λούκα Τσάπαν, Νίκος Πέιος, Αντώνης Παπασάββας, Ίλιαν Ίλιεφ, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x