Stoiximan Super League

Κορακάκης: «Το πρόβλημα του Ατρόμητου είναι καθαρά ψυχολογικό»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης, μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα του.

Την πέμπτη ήττα του στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές της Stoiximan Super League υπέστη το βράδυ της Κυριακής (22/10) ο Ατρόμητος, φεύγοντας με άδεια χέρια από την Τούμπα και την έδρα του ΠΑΟΚ (2-0).

Ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Κορακάκης, αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα στις λεπτομέρειες που έκριναν την αναμέτρηση, ενώ, παράλληλα στάθηκε και στο ψυχολογικό κομμάτι των παικτών. Ωστόσο, εξέφρασε την πεποίθησή του πως σύντομα θα αντιστραφεί το κλίμα και ο Ατρόμητος θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κορακάκη:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Προσπαθούσαμε να κλέψουμε τις μπάλες σε κάποια σημεία του γηπέδου, αλλά δεν τα καταφέραμε στην τελική προσπάθεια. Κλείσαμε τις γραμμές του ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι ένα σημείο. Το πρόβλημα της ομάδας είναι καθαρά ψυχολογικό, ενώ δεν πιέστηκε στο πρώτο ημίχρονο εντούτοις δεχθήκαμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τον σχηματισμό και είχαμε τις ευκαιρίες μας, που βέβαια δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και έτσι μοιραία ήρθε και το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Είμαι στην ομάδα πολύ καιρό και είμαι σίγουρος πως θα γυρίσει αυτή η κατάσταση που επικρατεί τώρα, γιατί έχει γίνει καλή δουλειά στην ομάδα και αυτό είναι θέμα χρόνου».

Για το αν υπήρξε σήμερα κάποια πρόοδο στην ομάδα: «Σίγουρα υπήρξε, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες και θεωρώ [ως τα γκολ τα δεχόμαστε με πολύ εύκολο τρόπο, πχ σήμερα δεχτήκαμε γκολ για πρώτη φορά από στατική φάση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x