Stoiximan Super League

Ξέμεινε από στόπερ

Χωρίς λύσεις στην άμυνα έχει μείνει ο Γιάννης Αναστασίου για το αυριανό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Κόρινθο. Πώς σκέφτεται να ενισχύσει τα μετόπισθεν ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Δύο προβλήματα προέκυψαν στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να βρει λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Ο Σπύρος Ρισβάνης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και δεν συνέχισε στο υπόλοιπο πρόγραμμα, ενώ θα απουσιάσει από τις τρεις επόμενες προπονήσεις.

Από την πλευρά του, Γιώργος Κουτρουμπής υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω μυϊκού τραυματισμού στον δεξιό ορθό κοιλιακό μυ και υπολογίζεται ότι θα επανέλθει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν υπολογίζει και τους Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ λόγω υποχρεώσεων που έχουν με τις εθνικές τους ομάδες.

Έτσι ο Έλληνας τεχνικός ξέμεινε από στόπερ και σκοπεύει στη συγκεκριμένη θέση να τοποθετήσει τον Μέντες! Επίσης, ο Αναστασίου δεν υπολογίζει τους Μπαλμπόα, Γιαννιτσάνη, Μουζακίτη, Δώνη, Κουσίδη και Αναστασόπουλο, οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα Νέων του συλλόγου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Εν τω μεταξύ, ο Πίντο δεν θα πάει στην Κόρινθο, αφού ζήτησε να πάρει άδεια.

Έτσι οι διαθέσιμοι παίκτες για το φιλικό ματς είναι μόλις 14 δηλαδή οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Χουχούμης, Βελάσκες, Μέντες, Ζέκα, Ντίνας, Κουίνσι, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Κλωναρίδης. Από την πλευρά τους, οι Πράνιτς και Μπέργκ θα πάρουν «ανάσες» εν όψει των υποχρεώσεων που έχει η πρώτη ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x