Stoiximan Super League

Κωνσταντινέας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Και τον Κολίνα να φέρουμε, θα βγουν οι 4 και δεν θα συμφωνούν»

Στον Πίτερ Φρόιντφελντ αναφέρθηκε ο Πέτρος Κωνσταντινέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην «Έφεση της Τρίτης», φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα την περίπτωση του Πιερλουίτζι Κολίνα.

Στην πρόκριση της περίπτωσης του Πίτερ Φρόιντφελντ από την ΕΠΟ για τη θέση του νέου αρχιδιαιτητή, αναφέρθηκε ο Πέτρος Κωνσταντινέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής και πρώην βουλευτής -απαντώντας και στα λεγόμενα του Σωτήρη Βοργιά, σύμφωνα με τον οποίο ο Τάκης Μπαλτάκος είπε ψέματα πως επικοινώνησε με τον Ρομπέρτο Ροσέτι- σημείωσε πως εάν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε θα παρέμβουν η FIFA και η UEFA. Τόνισε, δε, πως και ο... Πιερλουίτζι Κολίνα να έρθει, αύριο θα βγουν οι τέσσερις «μεγάλοι» και δεν θα συμφωνούν.

«Εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω εάν ισχύουν αυτά, αλλά θα φανεί κάποια στιγμή. Θα παρέμβουν η FIFA και η UEFA επειδή, είτε μας αρέσει είτε όχι, είμαστε σε επιτροπεία. Εάν ρωτήσουμε δηλαδή τον κ. Θεοδωρίδη θα μας πει. Από την άλλη, όμως, δεν είδα και καμία πρόταση από τη Σούπερ Λίγκα, να συνεδριάσει και να πει για παράδειγμα ότι θέλουμε αυτά τα τρία ονόματα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x