Stoiximan Super League

Βοργιάς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ο Μπαλτάκος είπε ψέματα, ποτέ δεν μίλησε με τον Ροσέτι»

Αναξιόπιστο χαρακτήρισε τον Τάκη Μπαλτάκο ο πρώην αρχιδιαιτητής, Σωτήρης Βοργιάς, τονίζοντας στην «Έφεση της Τρίτης» ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε ψέματα πως επικοινώνησε με τον Ρομπέρτο Ροσέτι.

Στην περίπτωση του Πίτερ Φρόιντφελντ, την πρόσληψη του οποίου προχωρά η ΕΠΟ για τη θέση του νέου αρχιδιαιτητή, αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη ο Σωτήρης Βοργιάς.

Μάλιστα, ο πρώην αρχιδιαιτητής και για πολλά χρόνια διεθνής ρέφερι τόνισε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, είπε ψέματα ότι επικοινώνησε με τον επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι.

«Ο κ. Μπαλτάκος είναι αναξιόπιστος. Λέει ψέματα, δεν επικοινώνησε με τον κ. Ροσέτι. Εάν το είχε κάνει, θα του έστελνε τρία βιογραφικά και όχι ένα. Και ποιο ένα. Ενός ανθρώπου που πριν τρία χρόνια έχασε 4-0. Τόσα χρόνια στην ανεργία είναι πολλά, τρως από τα έτοιμα. Τώρα έρχεσαι με παρακαλετά, μην πω και με συμφωνία. Άρα την επιλογή την έκανε ο Μπαλτάκος με αυτούς που τον στηρίζουν. Εάν έπαιρναν άλλα δύο βιογραφικά δεν θα ήταν σίγουρο ότι θα έβγαινε. Το έργο ήταν κατασκευασμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x