Stoiximan Super League

Λαμία-Ατρόμητος: Για την επιστροφή στις νίκες

Η Λαμία με στόχο την επιστροφή στις νίκες, υποδέχεται τον Ατρόμητο, ο οποίος έχει βρει τα πατήματά του το τελευταίο διάστημα.

Μονομαχία Λαμίας και Ατρόμητου στο ΔΑΚ. Οι Φθιωτοί υποδέχονται (19:30, bwinΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr, Cosmotesport1) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πραγματοποιούν μία πολύ καλή σεζόν, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από ένα δύσκολο εικοσαήμερο, καθώς προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες. Οι δύο από Παναθηναϊκό (1-2) και ΑΕΚ (3-0) ήταν αναμενόμενες, αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για την ήττα από τον Λεβαδειακό (2-1) στο Κύπελλο Novibet, από το οποίο έμεινε εκτός συνέχειας.

Οι Περιστεριώτες έχουν βρει τα πατήματά τους με τον Ίλιτς στον πάγκο τους, ενώ στα τέσσερα τελευταία ματς μετρούν τρεις νίκες. Η πιο πρόσφατη είναι το 1-0 επί του Γιούχτα, με το οποίο προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου Novibet, ενώ στο πρωτάθλημα ήρθαν 1-1 με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδό τους, έπειτα από δύο διαδοχικές νίκες, επί του Παναιτωλικού (3-2) εντός έδρας και του Άρη εκτός (1-3).

O Σάσα Ίλιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Τζαβέλλα, Κεσχρίντα, ενώ εκτός έμεινε και ο Ιμερέκοφ, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος παρότι τις τελευταίες ημέρες προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν μπορεί να υπολογίζει για διάφορους λόγους τους Νούνιες, Νάγκι, Σαραμαντά, Πάβλοβετς, Μούλα και Τσιλιανίδη.

Η αποστολή της Λαμίας: Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Τζανδάρης, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Μαρτίνες, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Σαντάνα, Στάνκο, Τσιλούλης, Λόνγκο, Τόσιτς, Ακούνια, Καρλίτος

Η αποστολή του Ατρόμητου: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι, Βέργος, Τζοβάρας.

Πιθανές συνθέσεις
Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κολέσεφ - Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ – Τζανδάρης, Στάνκο - Μαρτίνες, Σλίβκα, Σίντλεϊ – Καρλίτος

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας - Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ - Έντερ, Κούντε, Φριντζόνσον - Ντιρκς -Βαλένσια, Καμαρά

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης
Βοηθοί: Γεώργιος Στεφανής, Χρήστος Κορώνας
4ος Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς
VAR: Πέτρος Τσαγκαράκης, AVAR: Δημήτριος Σαμοΐλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x