Stoiximan Super League

Χόρεψε με… Ουάρντα τη Λαμία και ανασαίνει ο Πανσερραϊκός!

Ο Πανσερραϊκός είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αμρ Ουάρντα που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Λαμίας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, φεύγοντας στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ουάρντα και… ξερή η Λαμία! Με πρωταγωνιστή τον Αιγύπτιο εξτρέμ που είχε γκολ και ασίστ, ο Πανσερραϊκός σταμάτησε το σερί 8 αγώνων χωρίς νίκη, επικρατώντας 2-0 της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου.

Πρώτο εκτός έδρας τρίποντο για το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία, το οποίο είχε ως τώρα 3 ισοπαλίες και 7 ήττες μακριά από το γήπεδό του, αλλά πήρε μια σπουδαία νίκη που το στέλνει στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Την ίδια ώρα, η Λαμία είδε το αήττητο σερί τριών αγώνων που έτρεχε να σταματά, έμεινε στους 21 βαθμούς και στο -2 από την εξάδα, ενώ γνώρισε την 3η εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα.

Υποδέχεται την Κηφισιά σε μια εβδομάδα η Λαμία, φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη αγωνιστική ο Πανσερραϊκός.



Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-3-3 κατέβασε τη Λαμία ο Λεωνίδας Βόκολος.
Στην εστία ο Κοσέλεφ και στην αμυντική τετράδα οι Σιμόν, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμαράλ. Νούνιες, Τζανδάρης, Σλίβκα η τριάδα του άξονα, με τους Μάλτσι, Σίντκλεϊ στα πλάγια και τον Ακούνια σε ρόλο στράικερ.

Με 5-4-1 παρέταξε τον Πανσερραϊκό ο Πάμπλο Γκαρσία.
Στο τέρμα ο Χόβαν, με τους Δεληγιαννίδη, Γκοτζαμανίδη, Μπέργκστρομ, Πεταυράκη, Πηλέα στην πεντάδα της άμυνας. Οι Μορέιρα, Στάικος στα χαφ, οι Τομάς, Ουάρντα στα πλάγια και ο Μπετανκόρ μοναδικός προωθημένος.

Το ματς

Πολύ καλά μπήκε ο Πανσερραϊκός στο παιχνίδι, έχοντας τον έλεγχο, σε αντίθεση με τη Λαμία που έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις. Τα πράγματα συνέχισαν να πηγαίνουν πολύ καλά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί και τελικά άνοιξαν το σκορ με τον Ουάρντα στο 14ο λεπτό, έπειτα από τραγικό λάθος του Κοσέλεφ και κλέψιμο του Τομάς (0-1).



Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είχε αρχίσει να παίρνει μέτρα στο γήπεδο από το 20’ και μετά και προσπαθούσε να βρει χώρους στα αντίπαλα καρέ και να απειλήσει. Ωστόσο, είχε δυσκολία στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και στα τελειώματα των φάσεων. Ο Πανσερραϊκός είχε ακόμα μια ευκαιρία στο να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 38’ όταν ο Γκοτζαμανίδης έκανε το γύρισμα αλλά κανένας συμπαίκτης του δεν ήταν εκεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα (0-1).



Η Λαμία μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πανσερραϊκό να δείχνει διάθεση να προστατέψει τα μετόπισθεν και το προβάδισμά του, κάτι που τον έκανε να μην απειλεί καθόλου. Ο Λεωνίδας Βόκολος έκανε κάποιες αλλαγές για να τονώσει την ομάδα του, όπως στη συνέχεια και ο Πάμπλο Γκαρσία.

Οι φιλοξενούμενοι από το 70’ και μετά ξαναπήραν μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούσαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσουν το ματς ώστε να μην έχουν άγχος, αλλά είχαν δυσκολία στο τελείωμα των φάσεων. Τα λεπτά περνούσαν, οι παίκτες της Λαμίας προσπαθούσαν αλλά δεν μπορούσαν, αφού δεν απειλούσαν και τελικά ο Πανσερραϊκός έβαλε το κερασάκι στην τούρτα λίγο πριν το φινάλε!

Συγκεκριμένα, στο 85ο λεπτό μετά από γύρισμα και σουτ του Ουάρντα, η μπάλα κόντραρε στον Άλεξιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Κοσέλεφ για το 2-0! Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι, η Λαμία… παραδόθηκε και ο Πανσερραϊκός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη και μια βαθιά βαθμολογική ανάσα.



MVP: Ο Αμρ Ουάρντα! Ο Αιγύπτιος εξτρέμ πέτυχε το πρώτο γκολ του Πανσερραϊκού και επί της ουσίας, έστω και άθελά του, έφτιαξε το δεύτερο (του Άλεξιτς) και γενικότερα είχε μια συνολικά πολύ καλή εικόνα και ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.

Η σφυρίχτρα: Ο Ανδρέας Γκάμαρης είχε μια σωστή διαιτησία και δεν αντιμετώπισε κάποια δύσκολη φάση.


Έτσι παρακολουθήσατε την αναμέτρηση μέσα από το sportfm.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x