Stoiximan Super League

Λουτσέσκου: «Ο διαιτητής επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα»

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου επέμεινε πως ο διαιτητής επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα.

Αμέσως μετά το τέλος εξέφρασε παράπονα για τον διαιτητή για ένα πέναλτι που θα έπρεπε να δοθεί στην ομάδα του .

Ο Ραζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε ότι ακόμη και τώρα που είναι περισσότερο ήρεμος εμμένει στη δήλωσή του .

«Ακόμα και όταν ηρέμησα μετά το τέλος του παιχνιδιού και πάλι δεν αλλάζω την δήλωσή μου. Ο διαιτητής επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα και δεν δέχομαι τίποτα άλλο. Ο διαιτητής γύρισε το παιχνίδι πολύ πίσω. Πολλά χρόνια πίσω. Εμείς παίξαμε τις πιθανότητές μας, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Μέχρι την φάση του 42' ο Ολυμπιακός δεν απείλησε ιδιαίτερα και ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε στην πλάτη του αντιπάλου. Φυσιολογικό είναι όταν δέχεσαι ένα τέρμα από τον Ολυμπιακό να μην μπορείς μετά να είσαι στην καλύτερη κατάσταση», τόνισε ο ρουμάνος τεχνικός ο οποίος συνέχισε:

«Μετά την κουβέντα που είχαμε στα αποδυτήρια μπήκαμε καλά όμως στο παιχνίδι. Σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν το αποτέλεσμα ήταν 1-0 από το πρώτο μέρος. Από εκείνη την στιγμή και μετά ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να πιέσει και δημιούργησε προβλήματα στις πλευρές μας έχοντας ευκαιρίες να σκοράρει. Δυστυχώς για εμάς κάνουμε ένα λάθος από την αρχή της, είχαμε δική μας μπάλα και έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα την κατάσταση. Χάσαμε εύκολα μπάλες και δώσαμε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μετά άνοιξε το παιχνίδι και το σκορ στην ουσία δείχνει δίκαιο το σκοράρισμα αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλο γκολ», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x