Stoiximan Super League

Μάντζης: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη το Σάββατο - Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Όσα δήλωσε ο Βασίλης Μάντζης κατά τη βράβευσή του ως ο πολυτιμότερος παίκτης στη νίκη του Αστέρα επί της Κηφισιάς.

Ο Αστέρας Τρίπολης την 12η αγωνιστική πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Κηφισιάς, με τον Βασίλη Μάντζη να ψηφίζεται ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Ο Έλληνας επιθετικός δήλωσε κατά τη βράβευσή του πως είναι πολύ τιμητικό που τον ψήφισε ο κόσμος και έδωσε το έναυσμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Αφιερώνω το βραβείο στη γυναίκα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει και βραβεύτηκα. Είναι πολύ τιμητική διάκριση για εμένα. Αυτό που έχω να πω στον κόσμο ότι είναι τον θέλουμε δίπλα μας στο ματς με τον Πανσερραϊκό».

Για το σερί που έχει ο Αστέρας εκτός έδρας κι αν μπορεί να το διευρύνει και στο Θεόδωρος Κολοκοτρωνής: «Αυτός είναι ο στόχος. Τώρα άμα θα γίνει δεν ξέρουμε, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά για να ντουμπλάρουμε τις νίκες και να δώσουμε χαρά στον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο».

Για τα κρίσιμα παιχνίδια που καλείται να δώσει ο Αστέρας το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου: «Η ομάδα θα μπει με στόχο να κερδίσει το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, όπου με συνδυασμό αποτελεσμάτων πιθανώς θα τερματίσει στην έκτη θέση. Κάτι το οποίο θα είναι πολύ ωραίο για εμάς. Γι' αυτή την προσπάθεια που έχουμε κάνει. Μετά από αυτό το παιχνίδι θα κοιτάξουμε και το ματς του Κυπέλλου κι έπειτα αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x