Stoiximan Super League

Μανωλιουδάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Ενήμερος εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός - Απόλυτα θετικός στο πλάνο»

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Μανωλιουδάκης ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος είναι ενήμερος από την πρώτη στιγμή για τις προθέσεις της Κυβέρνησης και του Δήμου για το γήπεδο.

Μπορεί να έγινε σήμερα γνωστή η πρόθεση της Κυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων για ανέγερση γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή αλλά στον Παναθηναϊκό γνώριζαν από την πρώτη στιγμή το θέμα.

Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Μανωλιουδάκης οι πράσινοι είχαν ενημερωθεί από την Κυβέρνηση σε επικοινωνία που είχε ο Νίκος Παππάς με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο άμεσος συνεργάτης του πρωθυπουργού είχε κάνει γνωστές τις σκέψεις του Αλέξη Τσίπρα για το γήπεδο της ομάδας στο Γουδί στον πρόεδρο της ΠΑΕ με κάθε λεπτομέρεια. Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν απόλυτα θετικός στο πρότζεκτ αυτό, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη ότι από την στιγμή που πρόκειται για πρόθεση της Κυβέρνησης και του Δήμου τότε η υλοποίηση του σχεδίου για την ανέγερση του γηπέδου δεν θα έχει να αντιμετωπίσει εμπόδια από άλλες πλευρές. Κάτι που είχε συμβεί στην περίπτωση του Βοτανικού αλλά συμβαίνει και στην περίπτωση του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκτός του πρόεδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ανέφερε ο Κώστα Μανωλιουδάκης στον ΣΠΟΡ FM, η πρόθεση της Κυβέρνησης έγινε γνωστή και στα άλλα μέλη της διοίκησης των πράσινων αλλά και του Ερασιτέχνη. Και αυτά -με τη σειρά τους- δήλωσαν απόλυτα θετικοί στο πλάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x