Stoiximan Super League

ΑΥΤΟΨΙΑ του sportfm.gr στο Γουδή - Εκεί θέλει η κυβέρνηση το «σπίτι» του Παναθηναϊκού (pics/video)

Το sportfm.gr έκανε αυτοψία στον χώρο που επιθυμεί η κυβέρνηση και ο Δήμος Αθηναίων για την ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Από το πρωί της Πέμπτης, έχει έρθει στο προσκήνιο η επιθυμία της κυβέρνησης, καθώς και του Δήμου Αθηναίων για την ανέγερση του γηπέδου που θα φιλοξενήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού και τα τμήματα του Ερασιτέχνη, στο Γουδή.

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και το sportfm.gr από την αρχή παρακολουθούν το θέμα και έχουν φέρει στο προσκήνιο, όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το σχέδιο της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα για το «σπίτι» των «πρασίνων».

Πρόκειται για την έκταση που βρίσκεται πίσω από το Νοσοκομείο της Αεροπορίας, δίπλα στον σταθμό Κατεχάκη του μετρό και έχει εύκολη οδική πρόσβαση και από την Αττική Οδό, ενώ σχεδιάζεται η γραμμή 4 του μετρό, που ξεκινά από το Γαλάτσι και συνεχίζει Εξάρχεια, Ευαγγελισμό, Ζωγράφου, Πανεπιστημιούπολη και καταλήγει ακριβώς έξω από το σημείο που υπάρχουν σκέψεις για το νέο γήπεδο του «τριφυλλιού».

Το sportfm.gr και ο Δημήτρης Λιαργκόβας έκαναν αυτοψία στον χώρο που προβλέπει ο σχεδιασμός την ανέγερση του γηπέδου και σας τον παρουσιάζει.





inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x