Stoiximan Super League

Εκτός ντέρμπι λόγω… θρησκείας ο Γκολάσα

Ούτε τραυματισμός, ούτε ντεφορμάρισμα. Ο Εγιάλ Γκολάσα αποκλείστηκε απ’ την αποστολή του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ λόγω της γιορτής Γιομ Κιπούρ που απαγορεύει εργασία και προβλέπει μόνο μετάνοια και προσευχή.

Χωρίς την επιλογή του Εγιάλ Γκολάσα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Ισραηλινός μέσος έμεινε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή, λόγω της θρησκευτικής γιορτής της πατρίδας του, του Γιομ Κιπούρ, που δεν επιτρέπει στον ίδιο και τους συμπατριώτες του να προβαίνουν στις καθημερινές και κλασικές εργασίες, αφού τη συγκεκριμένη μέρα δεν εργάζεται κανείς, υπάρχει μετάνοια για τις αμαρτίες και νηστεία, σύναξη στην εκκλησία και ειδικές θυσίες, οπότε και "κόπηκε" αναγκαστικά από τον Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Κροάτης τεχνικός δεν υπολογίζει και στους Αντονις, που ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης της ημέρας και πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης, Τσίμιροτ και Λέοβατς, οι οποίοι συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους και αναλώθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Επίσης, στους τραυματίες Σκόνδρα, Κοροβέση και Πόζογλου, οι οποίοι είναι εδώ και καιρό εκτός και δεν υπολογίζονται.

Ο Τούντορ στο πρόγραμμα της ημέρας αναλώθηκε στην τακτική.

Μετά το πέρας του, ανακοίνωσε αποστολή 19 ατόμων, την οποία αποτελούν οι: Ολσεν, Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Μαλέζας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλης, Χαρίσης, Μυστακίδης, Μακ, Πέλκας, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ.

Μια πιθανή ενδεκάδα αναμένεται να είναι οι: Ολσεν, Κωνσταντίδης αντί Κίτσιου, Ρικάρντο Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Σάμπο αντί Κάτσε, Ροντρίγκες, Μακ, Πέλκας και Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x