Stoiximan Super League

Μεντιλίμπαρ: «Η μπάλα δεν ήθελε να μπει - Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα και δεν σηκώνουμε τα χέρια ψηλά»

Όλα όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Άρη (1-1), πως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο Βάσκος τεχνικός στη συνέχεια ανέφερε πως έμεινε ευχαριστημένος για την προσπάθεια των παικτών του, ενώ απάντησε και στο ερώτημα εάν το σημερινό αποτέλεσμα θα επηρεάσει την ψυχολογία των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η μπάλα δεν ήθελε να μπει, ιδιαίτερο στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε πολύ, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Αντιθέτως δεχθήκαμε γκολ από δικό μας λάθος, ωστόσο, προσπαθήσαμε μέχρι τελευταίο λεπτό. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών».

Για τη δύσκολη θέση του Ολυμπιακού στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος:
«Αν είχαμε κερδίσει θα ήμασταν σε καλύτερη θέση. Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα και δεν σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Δεν σκεφτόμαστε μακριά αλλά θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», είπε και ρωτήθηκε για το ότι ομάδες που δεν έχουν στόχο τον τίτλο μπορούν να κόψουν βαθμούς όπως έγινε και στον αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ. «Είναι καλό. Είδαμε τον Άρη ο οποίος τα έδωσε όλα για τον βαθμό. Αν το έκανε σε όλα τα παιχνίδια θα ήταν πιο κοντά σε μας».

Για τα διαφορετικά ημίχρονα της ομάδας του σε επίπεδο έντασης παιχνιδιού κι αν υπάρχει ο παράγοντας κούραση: «Σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την φρεσκάδα του πρώτου και την ίδια ένταση αλλά αυτό δεν οφείλεται στην κούραση. Αλλάξαμε οκτώ παίκτες σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Μας επηρέασε αρκετά το λάθος που κάναμε και από το οποίο προήλθε το γκολ του Άρη. Το αποτέλεσμα οφείλεται και στην καλή προσπάθεια του Άρη».

Για το αν μπορεί το αποτέλεσμα να επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας του: «Πιστεύω ότι δεν θα επηρεαστούμε αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Μας στοίχισε το λάθος που κάνουμε αλλά αυτά μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Να χάνεις ευκαιρίες και από ένα λάθος να βρεθείς πίσω στο σκορ. Ελπίζω ότι δεν θα κάνουμε άλλα παρόμοια λάθη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x