Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετά το 1-1 στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων σχολίασε την αποτυχία του Ολυμπιακού να κερδίσει στο «Βικελίδης» λέγοντας ότι οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να βρουν με τον Μεντιλίμπαρ μία όσο το δυνατόν καλύτερη ισορροπία αλλά δεν είναι κάτι τόσο εύκολο στη δεδομένη χρονική συγκυρία.

Παρατήρησε ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα αλλά και αρκετά συχνά σκοράρει πολύ μεγάλη δυσκολία ή και καθόλου (0-1 από ΑΕΚ, 0-1 από Φενέρμπαχτσέ, 1-1 με Άρη, 1-3 με Παναθηναϊκό και 1-4 με Μακάμπι).

Για τον αγώνα με τον Άρη ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός ήταν σίγουρα άτυχος στη φάση του δοκαριού του Ιμπόρα που χάθηκε η ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ και το ματς να ήταν αλλιώς, είχε μια κόντρα διαιτησία από τους Σλοβένους, αλλά «όλα αυτά μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να τα προσπερνάει αν θέλει να γίνει πρωταθλητής, παίζοντας με τον Άρη και με όχι κάποια θηρίο».

Κατέληξε λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να δώσει μια μεγάλη μάχη πλέον για την 3η θέση ενώ για το πρωτάθλημα πρέπει να περιμένει να χάσει η ΑΕΚ στην Τούμπα και εκείνος να κερδίσει και στα τέσσερα δικά του παιχνίδια.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x