Stoiximan Super League

Μεγάλη υπόθεση η παρουσία του Γκιγιέρμε

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυβε την ικανοποίησή του βλέποντας τον Γκιγιέρμε να βγάζει την προπόνηση του Σαββάτου. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο Ολυμπιακός πάει να παίξει στην Λάρισα λίγες μέρες μετά την μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ένα είναι το σίγουρο.

Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του πρέπει να πάνε στην Λάρισα προετοιμασμένοι για μεγάλη «μάχη» απέναντι στους βυσσινί.

Η Λάρισα έδειξε στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα στο Περιστέρι πως είναι πολύ καλή ομάδα κι αυτό πρέπει να το έχουν υπόψιν τους οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει στραμμένη την προσοχή του στον αγώνα με την Λάρισα και να ξεχάσει την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Γιατί αν οι ερυθρόλευκοι έχουν στο μυαλό τους το Τσάμπιονς Λιγκ και την κλήρωση τότε θα βρεθούν σε δύσκολη θέση γιατί η Λάρισα είναι καλή ομάδα.

Ο Μαρτίνς πάντως δείχνει προσοχή σε κάθε αντίπαλο του Ολυμπιακού και το ίδιο θα έχει φροντίσει να κάνει και για την αναμέτρηση στην Λάρισα.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο προπονητής των πειραιωτών δεν έκρυβε την ικανοποίησή του βλέποντας τον Γκιγιέρμε να βγάζει την προπόνηση του Σαββάτου.

Ο Βραζιλιάνος είναι παίκτης-βαρόμετρο για τους πειραιώτες και είναι λογικό να ποντάρει πολλά πάνω του ο Μαρτίνς και για τον εκτός έδρας αγώνα με την Λάρισα.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Μαρτίνς ότι θα έχει στην διάθεση του τον 28χρονο μέσο και ο Γκιγιέρμε είναι από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού και την φετινή σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως ο Μαρτίνς περίμενε πως και πως την προπόνηση του Σαββάτου για να διαπιστώσει την κατάσταση του Γκιγιέρμε και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του λιμανιού ότι ο Βραζιλιάνος θα είναι παρών.

Πρέπει επίσης να σταθεί κάποιος στην προσπάθεια που έκανε ο παίκτης για να προλάβει το παιχνίδι. Ο λατινοαμερικάνος μέσος δούλεψε πολύ μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ρωσία.

Κι ενώ αρχικά όλα έδειχναν ότι δεν θα προλάβαινε να παίξει στο ματς του πρωταθλήματος, τελικά κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και είναι έτοιμος να παίξει.

Δείχνει και αυτό πολλά για το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό. Γιατί όταν ένας παίκτης κάνει τόσο μεγάλη προσπάθεια για να παίξει σ’ ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, αποδεικνύει πόσο καλά είναι σε μια ομάδα.

Κι αυτό είναι κάτι που το έχει πετύχει ο Πέδρο Μαρτίνς στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x