Stoiximan Super League

Μπαλτάκος στο sportfm.gr: Μην πέσει ούτε τσιμεντόλιθος από τη Λεωφόρο μέχρι να χτιστεί το νέο γήπεδο

Ξεκάθαρος όσον αφορά τις προθέσεις του Παναθηναϊκού για το νέο γήπεδο και τις πληροφορίες που θέλουν την Κυβέρνηση να έχει προτείνει αυτό να γίνει στο Γουδή δήλωσε ο Τάκης Μπαλτάκος στο sportfm.gr

Ούτε… τσιμεντόλιθος δεν πρέπει να πειραχθεί από το γήπεδο της Λεωφόρου μέχρι να γίνουν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου στο Γουδή, όπως δήλωσε ο Τάκης Μπαλτάκος στο sport-fm.gr μετά την αποκάλυψη των συζητήσεων της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη μετά την σχετική πρόταση της Κυβέρνησης.

Αναλυτικά η δήλωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ στο sport-fm.gr

«Θα μιλήσω ως οπαδός και δεν δεσμεύω την ΠΑΕ σε αυτό που λέω, και μην ξεχνάτε πως πριν από αρκετά χρόνια ήμουν συντονιστής από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη για το θέμα του γηπέδου. Το νέο γήπεδο, αν γίνει, θα πρέπει μέχρι να χτιστεί να μην πέσει ούτε τσιμεντόλιθος από την Λεωφόρο. Πρώτα θα γίνουν τα εγκαίνια και μετά θα πειραχθεί η Λεωφόρος. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι κανένα τμήμα του Παναθηναϊκού ΑΟ δεν πρέπει να πάει στον Βοτανικό ή Ελαιώνα, όπως τον λέγαμε παλιότερα και όλα πρέπει να είναι στο νέο γήπεδο. Το τρίτο που θέλω να πω είναι ότι αν γίνει το γήπεδο, θα πρέπει η κυριότητα να είναι στον Ερασιτέχνη».

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x