Stoiximan Super League

Μ’ αυτούς κλειδώνει τ’ αστέρια

Με φόρα απ’ το διπλό στην Τούμπα, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη νέα «μονομαχία» με τον ΠΑΟΚ, όπου ένας βαθμός θα ‘ναι ουσιαστικά αρκετός για το… σεντόνι. Έξω οι γνωστοί.

Να συνεχίσει χωρίς… φρένα θέλει ο Παναθηναϊκός την Κυριακή στη Λεωφόρο -εν μέσω εξελίξεων με Εσιέν- υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ.

Εκεί όπου οι πράσινοι με νέα νίκη (μετά από αυτής στην Τούμπα) θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρωτιά στα πλέι οφ, ενώ κι ο βαθμός της ισοπαλίας… ουσιαστικά θα τους φέρει ξανά στα προκριματικά του Champions League (εκτός αν χάσουν τα επόμενα δύο ματς και ο Αστέρας κάνει το 3x3 και μάλιστα με… 5-0 στη Λεωφόρο).

Η προετοιμασία, λοιπόν, για το αυριανό παιχνίδι ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα και εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τους… γνωστούς, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα προλάβαιναν να δώσουν το «παρών».

Αυτοί είναι οι Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Πέτριτς, Κλωναρίδης και Σπυρόπουλος που έμειναν εκτός αποστολής.

Σ’ αυτήν, συμπεριλαμβάνονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νίνης και Μπερίσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x