Stoiximan Super League

«Να απαντάμε στο γήπεδο»

Τα μέλη του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού και οι ποδοσφαιριστές τονίζουν ότι θα πρέπει να… «μη δίνουμε πάτημα στον όποιο Δελφάκη».

Τα μέλη του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού και οι ποδοσφαιριστές τονίζουν ότι θα πρέπει να… «μη δίνουμε πάτημα στον όποιο Δελφάκη».

Μπορεί να υπάρχει εκνευρισμός για τα όσα έγιναν χθες στη Λεωφόρο και το… μη ποδόσφαιρο από το 70’ και μετά, αλλά στον Παναθηναϊκό κατανοούν ότι με καλύτερη απόδοση ίσως έπαιρναν τη νίκη επί του Εργοτέλη.

Στα αποδυτήρια έγιναν συζητήσεις μεταξύ των μελών του τεχνικού τιμ με κοινή συνισταμένη το πως θα «απαντάει» ο Παναθηναϊκός σε διαιτησίες «τύπου Δελφάκη»

«Να μην δίνουμε πάτημα στον όποιο Δελφάκη να μας βγάζει εκτός ρυθμού, να μας αποπροσανατολίζει και να χάνουμε την προσήλωση στο στόχο μας. Οδηγός διαχείρισης είναι οι πρόσφατοι αγώνες με την Βέροια, τον Βόλο και τον ΠΑΟΚ, όπου με την απόδοσή μας δώσαμε απάντηση και εκθέσαμε με τον τρόπο μας εκείνους που επιχείρησαν να μας βλάψουν», τόνιζαν, κάτι στο οποίο συμφωνούν και οι ποδοσφαιριστές και προσέθεταν πως:

«Παρότι πριν το ματς είχε υπάρξει η σχετική προετοιμασία και είχαν δοθεί οι ανάλογες εντολές, η αντίδρασή και ο εκνευρισμός που βγάλαμε στο τελευταίο μισάωρο ήταν βούτυρο στο ψωμί του Δελφάκη και του κάθε Δελφάκη. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό το πρόβλημα και να απαντάμε με την απόδοσή μας μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x