Stoiximan Super League

Να μείνει στον ΠΑΟΚ θέλει ο Χακόμπο

Να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ θέλει ο Σάνθ Χακόμπο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.

Την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ επιθυμεί ο Σανθ Χακόμπο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Λουίς Περόνε.

Ο ατζέντης του τερματοφύλακα του «Δικέφαλου του Βορρά» τόνισε πως ο Ισπανός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και να αποδείξει στον Γιώργο Δώνη πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Το συμβόλαιο του Χακόμπο λήγει τον Ιούνιο, με τον Περόνε να δηλώνει πως δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ για την προοπτική της ανανέωσης, κάτι που ωστόσο επιθυμεί ο Ισπανός γκολκίπερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ατζέντης του Χακόμπο στα «Σπορ του Βορρά»:

«Το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Ο Σανθ πρέπει να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να δείξει στον προπονητή του, πως είναι σε καλή κατάσταση και να μπορέσει να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Αναμφίβολα πρώτη μας επιλογή είναι ο ΠΑΟΚ και για τη νέα σεζόν. Όμως, δεν έχουμε ακόμη συζητήσει αναλυτικά με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, το τελευταίο χρονικό διάστημα για την προοπτική της ανανέωσης της συνεργασίας.

Ο Χακόμπο επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Το τελευταίο διάστημα προπονείται σε γήπεδο της Χετάφε, με ένα γυμναστή που γνωρίζει πολύ καλά από την προηγούμενη ομάδα του. Πατά γερά στα πόδια του, ο ίδιος πιστεύει ότι μόλις επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να τεθεί αμέσως στην διάθεση του προπονητή του. Όμως ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα τον δει και θα αποφασίσει. Αυτή τη στιγμή ο Χακόμπο μπορεί να αγωνιστεί, καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x