Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Από 0 ως 2 μεταγραφές στον Ολυμπιακό - Φεύγει ο Πορόζο, ίσως και ο Γιόβετιτς»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη και ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά σχολίασε το χθεσινό παιχνίδι, λέγοντας πως περίμενε καλύτερα πράγματα από την ομάδα, η οποία είχε όλη την εβδομάδα για να προετοιμαστεί για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες.

Στη συνέχεια, ανάφερε πως οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν θα περιμένουν μέχρι τις 12/2, αφού την άλλη Τετάρτη 7/2 θα διεξαχθεί κανονικά στο Καραϊσκάκη με φιλάθλους το μεγάλο παιχνίδι με την Ίντερ για το Champions League Νέων (Youth League).

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, είπε πως όλα είναι ανοικτά στο τελευταίο διήμερο του «παραθύρου», λέγοντας πως «βλέπει» από 0 ως 2 μεταγραφές, και αν αυτές γίνουν θα είναι ένας επιθετικογενής παίκτης και ένας αμυντικογενής.

Άφησε ανοικτό του Ράντονιτς, τόνισε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα διακοπεί ο δανεισμός του Πορόζο και επισήμανε ότι μπορεί να φύγει και ο Γιόβετιτς, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως χθες έβαλε το τελευταίο του γκολ με τα ερυθρόλευκα.

Τέλος, ρευστό παραμένει τι θα γίνει και με τον Μαντί Καμαρά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x