Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Από την αρχή ο Κορδόν είχε πει τον Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο…

Με αφορμή τη σημερινή άφιξη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην Ελλάδα και τον στόχο που θα αναλάβει να επαναφέρει την ομάδα σε μια αξιοπρεπή παρουσία στην Ευρώπη ο Κώστας Νικολακόπουλος χαρακτήρισε δύσκολο το έργο του Ισπανού, μεταφέροντας το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων τόνισε ότι ο Ισπανός τεχνικός στην προσπάθειά του αυτή θα έχει την υποστήριξη του Κορδόν αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη με μεταγραφές από τη Ισπανία, τη Νότια Αμερική κτλ.

Στη συνέχεια ο ρεπόρτερ μας εξήγησε ότι ο Κορδόν από την πρώτη στιγμή που συζήτησε με τον Ολυμπιακό για το θέμα του προπονητή, είχε πει δύο ονόματα ως τις πιο καλές επιλογές: Τον Μαρτίνεθ και τον Ζόρντι Κρόιφ, ο οποίος όμως γρήγορα βγήκε από το πλάνο καθώς κρίθηκε ως μια λύση με ρίσκο καθώς έχει μόνο δύο σεζόν ως προπονητής, στο Ισραήλ και την Κίνα.

Ο Κορδόν από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την επιθυμία να συνεργαστεί με τον Μαρτίνεθ, λέγοντας ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής αλλά και εκτιμώντας ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα το σύστημα στον Ολυμπιακό με έναν κόουτς τον οποίο ήξερε άριστα και είχε δουλέψει στο παρελθόν μαζί του (Γρανάδα).

Από τα άλλα ονόματα που είχαν ακουστεί για τον Ολυμπιακό, ο Μαρθερλίνο από το πρώτο τηλεφώνημα ήταν κάθετα αρνητικός και ο Ιραόλα γρήγορα ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν η Ελλάδα στις προτεραιότητές του.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος πρόσθεσε ότι πριν από δύο εβδομάδες είχε δηλώσει διαθέσιμος ο Μπορδαλάς, αλλά ο Κορδόν θεωρούσε πάντα ότι η ιδανική επιλογή για τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι ο Μαρτίνεθ.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο και τι απάντησε για το ενδεχόμενο να μείνει στην ομάδα ο Εμβιλά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x