Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Έρχεται και ο Κάρμο, δυναμώνει γενικά ο Ολυμπιακός»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και ενόψει των μεταγραφών που αναμένονται μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε στο μεγάλο «διπλό» στο Κλεάνθης Βικελίδης, κάνοντας λόγο για «επαγγελματική νίκη», και μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ροντινέι αλλά και για τους νεοαποκτηθέντες Ζέλσον και Ναβάρο, χαρακτηρίζοντας πολύ καλή τη διαιτησία στο συγκεκριμένο ματς και εξέφρασε την απορία «πώς ένας σοβαρός προπονητής όπως ο Μάντζιος δεν παραδέχθηκε το εξόφθαλμο πέναλτι».

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, υπογράμμισε πως στον Ολυμπιακό περιμένουν σήμερα ή το αργότερο αύριο τον Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο, ενώ δεν σταματούν οι προσπάθειες για την απόκτηση και άλλων στόπερ (Γκαστόν Ερνάντες και Νέλσον Αμπέι).

«Δυναμώνει γενικά ο Ολυμπιακός. Προσαρμόζονται περισσότερο οι δύο πρώτες μεταγραφές (Ζέλσον και Ναβάρο), ήρθαν δύο ποιοτικοί χαφ (Τσικίνιο και Όρτα) και αναμένονται οι στόπερ και… βλέπουμε μέχρι το τέλος του μήνα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x