Κώστας Νικολακόπουλος

«Θα πάρει 2,5 εκ. ευρώ ο Ολυμπιακός από τις πωλήσεις Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς»!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr τις λεπτομέρειες της πώλησης των δύο Σέρβων εξτρέμ του Ολυμπιακού στη Ρωσία.

• Αν πιστέψουμε τα σχετικά ρεπορτάζ από Σερβία και Ρωσία, ο Ολυμπιακός θα βάλει στο ταμείο του ένα ποσό γύρω στα 2,5 εκ. Ευρώ από τις πωλήσεις των Ραντζέλοβιτς και Τσούμιτς στη Ρούμπιν Καζάν!

• Καθόλου άσχημα για ένα παίκτη που ήταν εκτός πλάνων εδώ και δύο χρόνια (δανεικός πρόπερσι στην Σπόρτινγκ Χιχόν και πέρυσι στην Ουράλ Αγίας Αικατερίνης ο Ραντζέλοβιτς) και για έναν άλλο παίκτη που δεν φόρεσε ποτέ τα «ερυθρόλευκα» (ο Τσούμιτς).

• Όπως γράφτηκε στη Ρωσία η Ρούμπιν θα δώσει στον Ολυμπιακό 1,5 εκ. Ευρώ για τον Ραντζέλοβιτς, τον οποίο φέρεται να ήθελε προσωπικά ο προπονητής της ομάδας του Καζάν, ο Ρασίντ Ρακίμοφ.

• Στη δε Σερβία, ο πρόεδρος της Βοϊβοντίνα, Ντραγκόλιουμπ Ζμπίλιτς, δήλωσε για τη μεταγραφή του Τσούμιτς στην ίδια ρώσικη ομάδα: «-Λάβαμε μια νέα, δεύτερη, οικονομική προσφορά από τη Ρούμπιν, την οποία ούτε εμείς, ούτε ο Ολυμπιακός, που κατέχει το 50% της μεταγραφής, μπορούσαμε να αρνηθούμε. Επιπλέον, ο ίδιος ο Τσούμιτς έλαβε απίστευτες οικονομικές συνθήκες, οπότε αποφασίσαμε να του επιτρέψουμε να πάει στο Καζάν και να υπογράψει το συμβόλαιο με τη Rubin. Υπογραμμίζω, είναι πολύ μεγαλύτερο ποσό από ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, που είχε γραφτεί».

Νικολακόπουλος: Αρθρο για τους Ραντζέλοβιτς-Τσούμιτς

• Στο Βελιγράδι μετά από αυτή τη δήλωση γράφτηκε ότι η Βοϊβοντίνα θα πάρει πάνω από δύο εκ. Ευρώ από τη Ρούμπιν για τον Τσούμιτς, που θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και βρίσκεται ήδη στη Ρωσία, όπως κι ο Ραντζέλοβιτς-και οι δύο θα βρουν αντίπαλο έναν πρώην συμπαίκτη τους στο Ρέντη, τον Ρέαμπτσιουκ, που παίζει στην Σπαρτάκ Μόσχας.

• Εάν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω ποσά, ο Ολυμπιακός θα πάρει περίπου ένα εκ. Ευρώ από την πώληση του Τσούμιτς και άλλο 1,5 εκ. Ευρώ από την πώληση του Ραντζέλοβιτς. Και τέλος πάντων κι αν είναι λίγο φουσκωμένα τα νούμερα και δεν είναι ακριβώς 2,5 εκ, θα είναι λίγο πιο κάτω.

• Κάτι τελευταίο για τον Λάζαρ, που έπαιξε 75 φορές στον Ολυμπιακό, έβαλε εφτά γκολ και γενικά είχε αρκετές καλές στιγμές στην πρώτη του διετία: είναι φανερό από τη ζήτηση που έχει (Ουράλ, Ρούμπιν) ότι στη Ρωσία ακόμη τον θυμούνται από εκείνη την εμφάνιση του στο 4-0 επί της Κρασνοντάρ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x