Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών ανέφερε πως επιβεβαιώνεται από την ΕΠΟ, μέσω της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας, πως το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο του Βορρά» θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο, ενώ περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα (Τρίτη το αργότερο) την απόφαση της Εφέσεων για τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο 50’.

Στη συνέχεια, έκανε την εκτίμηση πως η χθεσινή εκδίκαση πήγε καλά για τον Ολυμπιακό, ότι «ήταν μία πιο… νορμάλ εκδίκαση».

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να κερδίσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αφού ούτως ή άλλως κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αν συνεχιστεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που διακόπηκε λίγο μετά το γκολ του Μαντί Καμαρά. «Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, είναι ένα νέο ημίχρονο από την αρχή», είπε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί τι θα συμβεί σε περίπτωση που επιβληθεί κεκλεισμένων των θυρών για ό,τι έγινε στο ντέρμπι με τους «πράσινους». Ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς κόσμο με τον Παναιτωλικό (στις 25/11) και με την ΑΕΚ, εκτός και αν δικαιωθεί στην έφεση και οριστεί νωρίτερα το δεύτερο ημίχρονο με το «τριφύλλι», οπότε θα εκτίσει εκεί την ποινή του και όχι με την «Ένωση».

Ακούστε τι άλλο είπε για την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» και τα υπόλοιπα αγωνιστικά νέα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x