Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Λάθος αν ο Ολυμπιακός δει το ντέρμπι ως… τελικό»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να φορτωθεί με έξτρα πίεση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον Φρέιρε που χθες δεν μπήκε κανονικά στην προπόνηση.

Κάνοντας μια πρώτη προσέγγιση για τον αγώνα της Κυριακής εξέφρασε την άποψη ότι θα ήταν λάθος αν ο Ολυμπιακός πάει με την ψυχολογία ότι το παιχνίδι είναι χωρίς αύριο, μονόδρομος ή τελικός. Όπως είπε, σε τέτοιες περιπτώσεις εύκολα μια τέτοια στρατηγική μπορεί να εξελιχθεί σε μπούμερανγκ.

Τόνισε, δε, πως ο Ολυμπιακός-που είναι πρώτος και στο +3 και +5 από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ-δεν πρέπει να αγχωθεί επιπλέον. «Ασφαλώς και πρέπει να πάει για να κερδίσει, η ισοπαλία φυσικά δεν θα είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά η ήττα είναι το αποτέλεσμα που πραγματικά θα δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα. Καμιά φορά, όταν θες απεγνωσμένα να κερδίσεις, δεν θέλει πολύ να σου γυρίσει το ματς και να το χάσεις με μια αντεπίθεση», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x