Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Με ίδια δεξιά πλευρά άμυνας ο Ολυμπιακός, με πολλές αλλαγές στην αριστερή»

Στις πολλές αλλαγές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην αριστερή πλευρά άμυνας του Ολυμπιακού εν αντιθέσει με ό,τι συμβαίνει στη δεξιά στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στη συνέχεια στάθηκε σε μία διαφορά που διακρίνουμε στις δύο πλευρές της άμυνας των «ερυθρόλευκων», καθώς, ενώ δεξιά αγωνίζονται σταθερά Ρόντινεϊ και Ρέτσος, στην αριστερή βλέπουμε άλλοτε τον Φρέιρε και τον Ντόη ως στόπερ και άλλοτε τον Κίνι ή τον Ορτέγκα ως μπακ.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο προσπάθησε να εξηγήσει το σκεπτικό που φαίνεται να έχει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Τόνισε ότι μετά τα δύο πρώτα επίσημα ματς του Ολυμπιακού, που ήταν απέναντι στην Γκενκ, στα οποία χρησιμοποιήθηκαν Φρέιρε και Κίνι, σε όλα τα υπόλοιπα, δεν έχουμε δει ποτέ την ίδια αριστερή πλευρά στην άμυνα σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Κάτι που προφανώς οφείλεται στη διάθεση του προπονητή να έχει όλους τους παίκτες ενεργούς ή σε κάτι άλλο που άπτεται καθαρά του αγωνιστικού.

Ακούστε τι είπε επίσης για Φρέιρε, Μπιανκόν και τους Ελ Κααμπί-Γιόβετιτς που επιστρέφουν στου Ρέντη, έχοντας σκοράρει με τις εθνικές τους

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x