Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Με την πιο… ελληνική ενδεκάδα σε ντέρμπι ο Ολυμπιακός»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένουμε το πρώτο από τα πολλά φετινά ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού… Σε γενικές γραμμές θα δούμε μία ενδεκάδα από πλευράς Ολυμπιακού, πιο ελληνική από ποτέ σε ντέρμπι. Δεν θυμάμαι σε άλλο ντέρμπι, τουλάχιστον μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, τόσους πολλούς Έλληνες παίκτες. Πασχαλάκης, Ρέτσος, Ντόη, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης και μάλλον Μασούρας. Έξι Έλληνες παίκτες σε ενδεκάδα ντέρμπι είναι πολύ δύσκολο να βρούμε ξανά τα τελευταία χρόνια. Είναι και συγκυρία, είναι και επειδή οι Έλληνες θεωρητικά ξέρουν καλύτερα τέτοιου είδους ματς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και μίλησε για τα πιθανά πρόσωπα του αρχικού σχήματος.

«Ο Ολυμπιακός έχει γενικά ένα "βουνό" να ανέβει, οπότε ίσως πάλι καλά που δεν έχει τα παιχνίδια τη μεθεπόμενη για το Κύπελλο, οπότε λογικά θα παίξει την άλλη Δευτέρα με τον ΟΦΗ για να μπορέσει η ομάδα να προετοιμαστεί καλύτερα για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ, ενώ ενδιάμεσα υπάρχουν οι διπλοί αγώνες με τη Γουέστ Χαμ για το Europa League», πρόσθεσε και υπογράμμισε πως ο Μαρτίνεθ έχει δώσει μεγάλη έμφαση στις στατικές φάσεις, που πάντα παίζουν το δικό τους ρόλο σε τέτοια ματς.

Ο Ολυμπιακός καλείται να εμφανιστεί καλύτερος στο τέλος των αγώνων του, σε αντίθεση με τα προηγούμενα μεγάλα ματς που είχε δώσει, που δεν ήταν καλός σε αυτό το κομμάτι με ΑΕΚ, Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα.

Όπως είπε, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην 20άδα ο Σκάρπα και πιθανόν και ο Μπιανκόν που δεν είναι στη λίστα για την Ευρώπη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x