Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Από 6 γκολ και 3 πέναλτι σε δύο ματς, μέτρησαν 4 γκολ και 1 πέναλτι στον Ολυμπιακό»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά και του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στην πολύτιμη νίκη του Ολυμπιακού, συνδυάζοντας το παιχνίδι στην Καισαριανή με εκείνο της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, λέγοντας ότι σε αυτά τα δύο ματς, οι Πειραιώτες έβαλαν έξι κανονικά γκολ και κέρδισαν τρία κανονικά πέναλτι, αλλά η διαιτησία τούς μέτρησε 4 γκολ και τους έδωσε μόνο ένα πέναλτι.

Υπενθύμισε πως είχε ακυρωθεί κανονικό γκολ του Μασούρα με την ΑΕΚ και δεν είχε δοθεί πέναλτι υπέρ του Φραν Ναβάρο, ενώ χθες ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Ελ Αραμπί και δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ροντινέι με τον κανονισμό να είναι σαφής και να τονίζει πως «και οφσάιντ να είναι ο παίκτης στον οποίο γίνεται πέναλτι, αν η μπάλα πάει σε άλλον παίκτη, υπάρχει παράβαση».

Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ζητήσει τα παιχνίδια του να τα σφυρίζουν μόνο ξένοι διαιτητές και αν μη τι άλλο να μην υπάρχουν τέτοιοι ορισμοί στο VAR, όπως για παράδειγμα στα 9 εκτός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα. Στα πέντε ήταν Θεσσαλονικείς, στα 4! ο Παπαδόπουλος και στο άλλο ο Γκορτσίλας, με τις γνωστές συνέπειες στα παιχνίδια στον Βόλο και χθες με την Κηφισιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x