Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός με νίκη επί του ΠΑΟΚ γίνεται διεκδικητής του πρωταθλήματος»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τον αγώνα στη Λαμία για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και ενόψει των αναμετρήσεων με τη Φενέρ, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Με αφορμή τις βαθμολογικές εξελίξεις, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε πως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αν οι Πειραιώτες κερδίσουν τον ΠΑΟΚ σε δέκα μέρες μέσα στο Φάληρο, σε συνδυασμό με το ότι ακολουθούν οι άλλοι δύο αγώνες τους με Λαμία (μέσα) και Άρη (εκτός), όπου λογικά τους λες φαβορί, τότε θα δικαιούνται να λένε πως είναι διεκδικητές του φετινού πρωταθλήματος.

«Μετά την ήττα-μαγική εικόνα από την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός ήταν στο -8, τώρα μέσα σε μία εβδομάδα το -8 έγινε -4, αφού εκμεταλλεύτηκε τα παιχνίδια με Άρη και Λαμία και τα αποτελέσματα των ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Και όπως είχε πει ο Μεντιλίμπαρ μετά ήττα με 1-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, τίποτα δεν έχει κριθεί, γιατί προφανώς έβλεπε ότι οι τέσσερις ομάδες δεν έχουν μεγάλες μεταξύ τους διαφορές και άρα περίμενε να χαθούν βαθμοί. Όπως και έγινε…», κατέληξε.

Ακούστε τι είπε για την εικόνα των Γιόβετιτς και Ζέλσον στο χθεσινό με τη Λαμία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x