Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να μην κάνει τον Αστέρα… Λαμία»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την κλήρωση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στους «16» του Conference League και ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία ιστορική πρόκληση, αφού δεν έχει πάρει ποτέ πρόκριση μήνα Μάρτιο. Οπότε θα είναι κάτι σπουδαίο, να πάρει την πρώτη πρόκριση της ιστορίας του και να παίξει Απρίλιο στην Ευρώπη. Όντως υπήρχαν πιο δύσκολη για τον Ολυμπιακό από τη Μακάμπι. Έχει την κακή παράδοση με τις Ισραηλινές ομάδες με τις οποίες έχει το απόλυτο μηδέν, όπως και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το πρόγραμμα γίνεται απίστευτο πλέον, αν συνεχίσουν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ μέσα στα πλέι οφ που υπάρχουν μόνο ντέρμπι. Ας αξιοποιηθούν όλοι οι παίκτες του ρόστερ. Έτσι θα πρέπει να πορευτεί ο Ολυμπιακός, με 20 στην Ευρώπη και 30 στην Ελλάδα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Έχει δύο επιλογές ο Ολυμπιακός: Να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ μετά από τέσσερις νίκες, νικάει τον Αστέρα Τρίπολης και συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Ή να κάνει τον Αστέρα… Λαμία, που έκανε τη ζημιά στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Η ουσία είναι πως είναι κεκλεισμένων των θυρών το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι περίεργα και τα ματς με τον Αστέρα, που τον ζορίζει σε αρκετά παιχνίδια. Αν θέλει να κάνει κάτι στα πλέι οφ, πρέπει να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος παλεύει και εκείνος (μαζί με τη Λαμία) για τα πλέι-οφ. Θα πάει με αλλαγές σε αυτόν τον αγώνα, αφού έχει παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x