Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Πιο σίγουρος για Ευρώπη ο Ολυμπιακός, αλλά θέλει υπέρβαση για Europa League»

Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το δικό του σχόλιο για τη σημαντική νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη, όπου επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Χαμ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας εξέφρασε την άποψη πως οι Πειραιώτες θα μπορούσαν εύκολα να είναι πρώτοι στον όμιλό τους (με 7 βαθμούς έναντι 6 της Γουέστ Χαμ και 5 της Φράιμπουργκ), αν έπαιρναν ό,τι άξιζαν να πάρουν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Δηλαδή, μίνιμουμ την ισοπαλία με τους Γερμανούς στο Φάληρο και το τρίποντο στη Σερβία.

Παρατήρησε ότι και οι τρεις ομάδες μας έχουν από 4 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να είναι τρίτος και τις άλλες δύο στη δεύτερη θέση, με την ΑΕΚ όμως να είναι ισόβαθμοι με την τρίτη Μπράιτον και τον Παναθηναϊκό με έναν ματς παραπάνω από τη Βιγαρεάλ και τη Μακάμπι.

Σχολίασε, μάλιστα, ότι κατά τη γνώμη του, μπορεί οι άλλες δύο ελληνικές ομάδες να είναι πιο κοντά, ίσως και στην πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League ακόμα και ως πρώτες, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ίσως πιο σίγουρος να συνεχίσει στην Ευρώπη, εννοώντας το Conference League.

Και εξήγησε για να έχει ελπίδες να συνεχίσει στο Europa League, είτε ως πρώτος είτε ως δεύτερος, θα πρέπει να κατά πάσα πιθανότητα να χρειαστεί να κάνει υπέρβαση και να πάρει 4 βαθμούς εκτός έδρας με Γουέστ Χαμ και Φράιμπουργκ, κάτι πραγματικά πολύ δύσκολο.

Ακούστε πώς σχολίασε το χθεσινό ματς και το επερχόμενο με τον ΟΦΗ, τονίζοντας πως κατά πάσα πιθανότητα ο Ροντινέι και ο Φορτούνης θα είναι στη διάθεση του Μαρτίνεθ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x