Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τι γίνεται στον Ολυμπιακό με φορ, Ελ Αραμπί, Χασάν και Κωστούλα»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Εν αναμονής της άφιξης, πιθανότατα αύριο, του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος είχε στη Βαρκελώνη δύο συναντήσεις με τον Κορδόν για μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως το φλέγον θέμα αυτή τη στιγμή είναι στην επίθεση.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας εξήγησε πως ήδη έχει φύγει ο Μπακαμπού, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα προκύψει με τον Ελ Αραμπί και ο Χασάν σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο λόγω του τραυματισμού που έχει στο γόνατο.

Τόνισε, επίσης, πως εξυπακούεται πως θα πρέπει να αποκτηθεί ένας γκολτζής υψηλού επιπέδου και είναι ανοικτή η μεταγραφή και δεύτερου επιθετικού ανάλογα με τις υπόλοιπες εξελίξεις με τους υπάρχοντες παίκτες.

Μάλιστα, κατέγραψε πως ο Αλγκασίμ (ο καλύτερος κυνηγός της Β’ ομάδας) είναι με τη Γουινέα στο Κύπελλο Εθνών Αφρική Κ23 και το μεγαλύτερο ταλέντο της Ακαδημίας, ο Κωστούλας, αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή στην Αυστρία, παρότι είναι μόλις 16 ετών, προκειμένου ο προπονητής να τσεκάρει πόσο έτοιμος ή δεν είναι ακόμα, για να μπει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

Τέλος, προανήγγειλε πως μέσα στην εβδομάδα αναμένεται ο Ολυμπιακός να αποχαιρετήσει δύο μεγάλους παίκτες του, τον Παπασταθόπουλο και τον Βαλμπουενά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x