Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δώσε το πέναλτι και βλέπουμε - Άλλος Παναθηναϊκός τον τελευταίο μήνα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός βλέπει το κακό να έρχεται αλλά δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει και ότι πρέπει να βγάλει αντίδραση γιατί τα πράγματα είναι οριακά.

Στην απόφαση του Τρεϊμάνις να μην καταλογίσει το εξόφθαλμο πέναλτι στον Αϊτόρ, δίνοντας την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό για το 0-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην «πειραγμένη» εικόνα της ομάδας εδώ και καιρό, στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το χθεσινό ντέρμπι έχει άλλη μια αλλοίωση που συνδυάζεται όμως και με κακή διαχείριση. Με ένα μυαλό παικτών πειραγμένο από τα αλλεπάλληλα διαιτητικά χτυπήματα και έναν Παναθηναϊκό που, τον τελευταίο μήνα, δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που ήταν το προηγούμενο διάστημα. Βλέπει ότι έρχεται το κακό και δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει. Χθες έγινε ένα πεντακάθαρο πέναλτι το οποίο δεν δόθηκε, είναι μια φάση ξεκάθαρη, ο Τσιγγάρας βρίσκει τον Αϊτόρ. Ο Μπέμπεκ τον φώναξε, εκεί έπεσα έξω, ο Τρεϊμάνις δεν το έδωσε όμως. Δώσε το πέναλτι, να δούμε αν γίνει το 0-2 και μετά θα κρίνουμε και την διαχείριση και όλα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού θύμισε την φάση στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου ο Μιχαηλίδης είχε ανατραπεί από τον Βιγιαφάνιες και η παράβαση είχε δοθεί σωστά, λέγοντας πως δεν μπορεί ο καθένας να ερμηνεύει τις φάσεις όπως τον βολεύει.

Ο Νικολογιάννης τόνισε ότι στο «τριφύλλι» πρέπει να βρουν τρόπο να διαχειριστούν την κατάσταση, να δουν και οι ίδιοι τι έχουν κάνει λάθος και να το φτιάξουν, γιατί πλέον τα πράγματα είναι οριακά, λόγω των εννιά ηττών.

Τέλος, αναφέρθηκε στις απουσίες των Βιγιαφάνιες-Μαουρίσιο, αυτές των Λούντκβιστ-Αλεξανδρόπουλου που προέκυψαν για τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε τις ενστάσεις του για κάποιες κινήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, επισημαίνοντας πως έχει πειραχτεί και το δικό του μυαλό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x