Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δίψα του κόσμου για νέα υπέρβαση του Παναθηναϊκού - Το μήνυμα Ιωαννίδη υπέρ Σπόραρ»

Στον παροξυσμό των φίλων του Παναθηναϊκού να βρεθούν στο ΟΑΚΑ και το μήνυμα Ιωαννίδη προς υπεράσπιση Σπόραρ (που επιβεβαιώνει το οικογενειακό κλίμα) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Για τη δίψα του κόσμου του Παναθηναϊκού να ζήσει μια βραδιά από τα παλιά στο ΟΑΚΑ -αλλά και το θέμα του Σπόραρ- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Συζητώντας με τον Μιχάλη Τσόχο, σημείωσε τον παροξυσμό των φίλων των «πράσινων» να σπρώξουν την ομάδα σε μια ακόμα υπέρβαση (μετά απ’ αυτή που ήδη έχουν πετύχει φτάνοντας ως τα playoffs του Champions League).

Όσο για τον Σλοβένο επιθετικό, χαρακτήρισε «τσουνάμι αισχρότητας» αυτό που έγινε εναντίον του στα social media και μετέφερε το ενδεικτικό μήνυμα του Φώτη Ιωαννίδη ότι όποιος είναι απέναντι σε ένα μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού, είναι απέναντι σε όλους.

Τέλος, δεν παρέλειψε να επισημάνει την επικινδυνότητα του αγώνα με τον Βόλο (λόγω και του εκτεταμένου rotation που θα γίνει), υπενθυμίζοντας τη ζημιά που έκανε πέρυσι και σημειώνοντας ότι αυτό είναι έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού να ξεκινήσουν νικηφόρα το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x