Stoiximan Super League

Ανοίγει και άλλη θύρα για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς με την Μπράγκα!

Το γεγονός πως λιγοστοί οπαδοί της Μπράγκα θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ έχει ως αποτέλεσμα να ανοίξει και η θύρα 21 του ΟΑΚΑ για τον κόσμο του Παναθηναϊκού στην ερχόμενη ρεβάνς της Τρίτης.

Όλα δείχνουν ότι το ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης (29/08) θα ζήσει ιστορικές στιγμές από τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα δώσουν βροντερό παρών στο Μαρούσι για τη ρεβάνς με την Μπράγκα και τον στόχο που έχουν για είσοδο στους ομίλους Champions League και το απόγευμα της Παρασκευής (25/08) έγινε γνωστό πως θα ανοίξει και άλλη θύρα στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, λίγοι θα είναι οι φίλοι της Μπράγκα που θα έρθουν στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν την ομάδα του Αρτούρ Ζορζέ κι έτσι δόθηκε η δυνατότητα στον Παναθηναϊκό ν' ανοίξει τη θύρα 21 του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 20 ευρώ και ο κόσμος μπορεί να αγοράσει το δικό του «μαγικό χαρτάκι» στην επίσημη ιστοσελίδα των «πράσινων».

Στο αγωνιστικό κομμάτι να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 στην Πορτογαλία, είχε πολύ καλή εικόνα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και έδειξε ικανός ότι μπορεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο «φλεγόμενο» ΟΑΚΑ, ιδίως μετά το γκολ που σημείωσε ο Ντανιέλ Μαντσίνι στις καθυστερήσεις και άφησε τα πάντα ανοιχτά για τη μεγάλη ρεβάνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x