Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Φανερά στο μυαλό της Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην εικόνα της Μαρσέιγ απέναντι στη Ρεμς τρεις ημέρες πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό και στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Την άποψη ότι η Μαρσέιγ έχει στρέψει εξ ολοκλήρου την προσοχή της στον επαναληπτικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με βάση και την εικόνα της απέναντι στη Ρεμς, εξέφρασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

«Είναι φανερό ότι, μετά το πρώτο ματς στη Λεωφόρο, η Μαρσέιγ έχει ρίξει όλο το βάρος στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Άφησε έξω τον Μπαλέρντι, τον Σαρ, τον Ομπαμεγιάνγκ και μοίρασε κάπως τον χρόνο. Ο Μαρθελίνο ήθελε τη νίκη αλλά το μυαλό όλων στη Μαρσέιγ είναι στο ματς της Τρίτης. Είδα πολλούς παίκτες να πιάνουν τα πόδια τους με κράμπες, ακόμα ψάχνεται, σαν σύνολο δεν έχει δέσει. Η Ρεμς έκανε περίπου ότι και ο Παναθηναϊκός, με κατοχή μπάλας. Στο δεύτερο με την ποιότητα των παικτών της έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επανέλαβε ότι οι «πράσινοι» είναι προετοιμασμένοι να τα δώσουν όλα και στη ρεβάνς, για να κάνουν την υπέρβαση, απέναντι στη γαλλική ομάδα που παραμένει το φαβορί λόγω ποιότητας και έδρας.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει συγκέντρωση και στα 90 λεπτά στο «Βελοντρόμ», αποφεύγοντας λάθη όπως αυτό του πρώτου ματς του Μαντσίνι, αλλά και να βρει αν γίνεται πιο γρήγορα γκολ σε σχέση με το παιχνίδι στη Λεωφόρο για να δημιουργήσει περισσότερη πίεση.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x